Det var ca 8 år sen senast...

Då var det dax igen efter många års väntan, influensan! Förra gången för ca 8 år sedan när vi bodde i stan blev både jag och Marie så sjuka att vi fick be om hjälp att ta hand om hunden. Denna gången blev det inte riktigt lika illa men som en bonus blev även barnen sjuka. Nu när man ser slutet på eländet känns det verkligen som om man tappat en vecka av sitt liv.

Innan detta firade vi en riktig familjepåsk och tjejerna var självklart utklädda till påskkäringar. Långfredagen var vi hos farmor & farfar. Min bror med familj var där och det bjöds självklart på påskmat. På påskafton kom Joakim, Sara och Alexander till oss och stannade ett par dagar. Påskafton börjades dock hos mormor med påsklunch. Därefter tog vi upp oss till Maries kusin Birgit med familj där vi åt påskmiddag och avslutade sedan dagen hemma. Barnen fick nog godis så de teg denna dag...

Vi har även hunnit med att ha semester en vecka i Sälen. Hyrde en stuga ihop med Åsa, Benny & Linn i Lindvallen. Allt var jättebra utan vädret. Dimman låg väldigt tjockt ett par dagar vilken gjorde det jobbigt att åka skidor. Barnen älskade att leka i snön. Becca åkte skidor för första gången vilket hon tyckte var väldigt roligt. Hon var även stolt över att hon vågade åka knappliften själv sista dagen. Skall försöka lägga ut ett litet filmklipp på Beccas skidåkning och lite bilder. En dag träffade vi Björn & Petra med familj som bodde i Hundfjället. Denna dag badade vi och åkte pulka.
IMG_3662